Onze medewerkers

Hallo allemaal, mijn naam is Kelly van den Broek.
Ik ben 27 jaar oud en samen met mijn twee zoontjes woonachtend in Deest.
Al jaren had ik de ambitie om zelfstandig te willen werken. Mijn eigen visie te kunnen delen en deze te gebruiken in de opvang. Ik vind het belangrijk dat ouders en kinderen zich thuis en vertrouwd voelen bij mij op de opvang. Kleinschalig, huiselijk en gezelligheid zul je terug zien hier bij Jij & Ik.
Mijn enthousiasme zorgt ervoor dat ik elke dag weer zin heb om naar mijn werk te gaan, om kinderen iets te leren en leuke dingen met ze te doen. Enthousiasme is een belangrijk onderdeel van deze onderneming. Ik sta hier vol overgave en passie achter. Door mijn enorme drive en doorzettingsvermogen zal ik dingen niet snel opgeven maar juist doorgaan.

 

 

Hallo!, Ik ben Anouschka van Kraaikamp ik ben 31 jaar en ik woon in Beuningen. Vanaf 2008 ben ik werkzaam in de kinderopvang en doe dit nog altijd met veel liefde en plezier. In 2019 ben ik het team van kinderdagverblijf Jij & ik komen versterken, waar ik het ontzettend naar mijn zin heb.
De huiselijke sfeer en de kleinschaligheid van Jij en ik vind ik erg prettig. Ik vind het belangrijk de kinderen een fijne plek bieden waar ze zichzelf mogen zijn en zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo. Ik wil dat ze een leuke dag hebben en daardoor de ouders met een gerust gevoel kunnen gaan werken.

 

Hallo allemaal! Mijn naam is Britte Peters. Ik sta op de peutergroep,
Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in Deest. Sinds 2018 werk ik bij kinderdag verblijf Jij & Ik. Werken met kinderen is mijn passie. Kinderen begeleiden en sturen in hun ontwikkeling vind ik prachtig om te doen.
Begeleiding in de Sociale ontwikkeling en emotionele ontwikkeling vind ik erg belangrijk. Kinderen begeleiden in hun emoties zodat de kinderen leren dat ze boos en verdrietig mogen zijn. Het is dan ook heel mooi om ze te zien groeien als eigen individu met hun eigen karakters. Elke dag is weer een feest en mag ik een onderdeel zijn van de fantasie en nieuwsgierigheid van onze kinderen en ga ik er met alle plezier in mee op. Samen op avontuur gaan in de tuin op zoek naar kriebelbeestjes en samen eten & drinken in de huishoek doen we graag met onze kleine vriendjes.

 

Ik ben Tessy Schoppema 26 jaar oud en ik woon sinds kort in Deest, samen met mijn vriend en mijn twee dochters. Vanaf mijn 19e was ik al oppas bij verschillende gezinnen. Ik heb vervolgens 5 jaar als Nanny gewerkt bij 4 gezinnen. Om vervolgens hier op kinderdagverblijf Jij & ik als pedagogische medewerker aan de slag te mogen!
Werken met kinderen is het liefste wat ik doe, hun eerlijkheid en enthousiasme spreekt me erg aan! Even lekker gek doen en samen knuffelen er is niks fijner dan dat!

 

Hallo Allemaal! Ik ben Lotte Muller, 21 jaar oud en ik woon in Winssen. Ik ben sinds mei 2018 werkzaam bij kinderdagverblijf Jij & Ik. Ik heb voordat ik hier kwam werken een jaar stage gelopen met veel plezier. Na mijn stage mocht ik hier gezellig komen werken. Ik ben afgestudeerd als pedagogisch medewerker niveau 3 en op dit moment ben ik naast het werken nog bezig met de studie gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Ik werk met veel plezier en motivatie bij Jij & Ik. Mijn dag is geslaagd als ik zie dat de kinderen een fijne dag hebben gehad waar veel gespeeld, gelachen en geleerd is.

 

Hallo, Ik ben Marieke Geurts , 43 jaar.
Samen met mijn vriendin Lottie, dochter Janou (13) en onze hond Bobbie wonen we in Deest.
Mijn hobby’s zijn Lego, motorrijden, wandelen en nog meer Lego.
Ik ben ook werkzaam in de beveiliging van een jeugd instelling in Zetten. Sinds november 2019 ben ik als invalskracht te vinden op het kinderdagverblijf.

 

Mijn naam is Manou van den Broek, ik ben 19 jaar oud en woon in Afferden. In het jaar 2018 ben ik begonnen met mijn stage bij kinderdagverblijf Jij & ik. Ik ben deze opleiding gaan doen omdat ik van vroeger af aan al met kinderen wilde werken. Ik vond ik het altijd al leuk om met baby’s te knuffelen en spelletjes te spelen met jongeren kinderen. Ook vind ik het fijn dat ik kan bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Bij Jij & Ik heb ik al veel geleerd over het werken met kinderen. Ik vind het altijd gezellig met mijn collega’s en alle kinderen op het kinderdagverblijf. Er is elke dag wat leuks te doen en wat nieuws om te leren.  Ook heb ik 3 maanden stage gelopen op een Kinderdagverblijf in Barcelona. Hier heb ik geleerd hoe het werken met kinderen gaat in een ander land en cultuur. Dit was voor mij een zeer leuke en leerzame ervaring. Ik zit nu nog in het laatste jaar van de opleiding die ik bijna heb afgerond. Daarna zal ik werkzaam blijven bij kinderdagverblijf Jij & Ik.

 

Hallo allemaal, Mijn naam is Wilma Verwaaijen, en ik kom uit Deest.
Ik wordt dit jaar 60 en heb een zoon. Vanaf het begin help ik al mee op het kinderdagverblijf. Ik vind het erg leuk om met de kinderen bezig te zijn!

> Wilma is onze vrijwilligster, ook wel onze oma volgens alle kindjes! Wilma komt gezellig bij ons helpen, leuke activiteiten en spelletjes doen met de kinderen!