Onze medewerkers

Hallo allemaal, mijn naam is Kelly van den Broek.

Ik ben 30 jaar oud en samen met mijn twee zoontjes woon achtend in Deest. Al jaren had ik de ambitie om zelfstandig te willen werken. Mijn eigen visie te kunnen delen en deze te gebruiken in de opvang. Ik vind het belangrijk dat ouders en kinderen zich thuis en vertrouwd voelen bij mij op de opvang. Kleinschalig, huiselijk en gezelligheid zal je terug zien hier bij Jij & Ik. Zelf werk ik ook nog op de groep. Dit omdat ik het werk op de groep te leuk vind, ik enthousiast wordt van de kinderen en de afwisseling in het werk, maar ook omdat ik zo een andere band opbouw met de ouders. Het contact is heel anders dan alleen op zakelijk gebiedt. Je leert ze beter kennen en hebt andere praat omdat je ze spreekt over de kindjes en hoe het gaat. Op deze manier merk ik dat ouders ook eerder naar mij toe komen met vragen en/of opmerkingen. Doordat ik met mijn medewerkers op de groep sta, ervaar ik wat de werkdruk is bij het personeel. Is alles haalbaar wat we willen, wat speelt er bij ze en wat kan ik voor ze betekenen. Fijn contact met elkaar, een goede sfeer, open en eerlijkheid, dat is wat ik belangrijk vind bij Jij & Ik.Mijn enthousiasme zorgt ervoor dat ik elke dag weer zin heb om naar mijn werk te gaan, om kinderen iets te leren en leuke dingen met ze te doen. Enthousiasme is een belangrijk onderdeel van deze onderneming. Ik sta hier vol overgave en passie achter. 

Hallo! Ik ben Anouschka van Kraaikamp.

 ik ben 34 jaar en ik woon in Beuningen. Vanaf 2008 ben ik werkzaam in de kinderopvang en doe dit nog altijdmet veel liefde en plezier. In 2019 ben ik het team van kinderdagverblijf Jij & ik komen versterken, waar ik het ontzettend naar mijn zin heb.De huiselijke sfeer en de kleinschaligheid van Jij en ik vind ik erg prettig. Ik vind het belangrijk de kinderen een fijne plek bieden waar ze zichzelf mogen zijn en zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen op hun eigen tempo. Ik wil dat ze een leuke dag hebben en daardoor de ouders met een gerust gevoel kunnen gaan werken.

Hallo allemaal! Mijn naam is Britte Peters.

Ik ben peuterleidster. Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in Deest. Sinds 2018 werk ik bij kinderdag verblijf Jij & Ik. Werken met kinderen is mijn passie. Kinderen begeleiden en sturen in hun ontwikkeling vind ik prachtig om te doen. Begeleiding in de Sociale ontwikkeling en emotionele ontwikkeling vind ik erg belangrijk. Kinderen begeleiden in hun emoties zodat de kinderen leren dat ze boos en verdrietig mogen zijn. Het is dan ook heel mooi om ze te zien groeien als eigen individu met hun eigen karakters. Elke dag is weer een feest en mag ik een onderdeel zijn van de fantasie en nieuwsgierigheid van onze kinderen en ga ik er met alle plezier in mee op. Samen op avontuur gaan in de tuin op zoek naar kriebelbeestjes en samen eten & drinken in de huishoek doen we graag met onze kleine vriendjes.

Ik ben Tessy de Waal.

ik woon in Deest, samen met mijn man en mijn twee dochters. Vanaf mijn 19e was ik al oppas bij verschillende gezinnen. Ik heb 5 jaar als Nanny gewerkt bij 4 gezinnen. Om vervolgens hier op kinderdagverblijf Jij & ik als pedagogische medewerker aan de slag te mogen! Werken met kinderen is het liefste wat ik doe, hun eerlijkheid en enthousiasme spreekt me erg aan! Even lekker gek doen en samen knuffelen er is niks fijner dan dat!

Ola! Ik ben Jolien Seising,

Geboren op 06 oktober 1990 en samen met mijn man Tom, dochter Vive, zoon Jabe, hond, kat en kippen woonachtig in Puiflijk. Sinds oktober 2020 ben ik werkzaam bij Jij & ik als babyleidster. In het verleden heb ik op diverse kinderdagverblijven gewerkt. Ook heb ik jaren als zelfstandig fotografe gewerkt, hier miste ik toch het stukje gezelligheid met collega’s, banden opbouwen met kinderen en ze te helpen in de ontwikkeling. Hier ligt toch echt mijn passie.
Ik hou van de eerlijkheid van kinderen, hun fantasie, kijk op dingen en gekke activiteiten doen. Zelfs met baby’s is dit helemaal mogelijk!
Ik wil graag mijn positiviteit en enthousiasme meegeven aan de kinderen en ze te kunnen helpen in het opgroeien.
Ik hoop nog een hele lange tijd met de leukste collega’s en de liefste kindjes te kunnen werken met een glimlach.

Mijn naam is Manou van den Broek,

Ik ben 22 jaar oud en woon in Beneden-leeuwen,
In 2022 ben ik begonnen met werken bij Jij&ik. Ik ben dit werk gaan doen omdat ik van vroeg af aan al met kinderen wilde werken. Ik vond het altijd als leuk om met baby’s te knuffelen en spelletjes te spelen met jonge kinderen. Ook vind in het fijn dat ik kan bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Bij jij & Ik heb ik al veel geleerd over het werken met kinderen. Ik vind het altijd gezellig met mijn collega’s en alle kindjes, er is elke dag iets leuk om te doen en iets nieuws te leren. Ik heb 3 maanden stage gelopen op een kinderdagverblijf in Barcelona, hier heb ik geleerd hoe te werken met kinderen in een ander land en cultuur. Dit was voor mij een zeer leuke en leerzame ervaring.
 

Hoi allemaal.  Ik ben Marieke Geurts.

 Ik heb 46 kaarsjes mogen uitblazen dit jaar. Samen met mijn vrouw Lottie en dochter Janou wonen wij sinds 2018 in Deest. Wij hebben 2 honden, Bobbie en Nala, die soms ook eventjes komen spelen.  Verder ben ik graag buiten bezig en in de winter speel ik met Lego. Hiervoor heb ik in een jeugdinstelling gewerkt met jongeren tussen 12 en 18 jaar. Later in combinatie met een 0 uren contract bij Jij&ik. Sinds 2021 werk ik vast op het kinderdagverblijf. Hele andere leeftijdscategorie maar zo ontzettend leuk! Ik vind de openheid en eerlijkheid van kinderen ontzettend leuk! Het enthousiasme van kinderen daar kan ik echt van genieten. Samen met onze kleine minivrienden op expeditie en avontuur.
 

Hallo allemaal, mijn naam is Kelly van ‘t Wout en ik ben 23 jaar oud.

Samen met mijn ouders wonen wij vanaf November 2019 in Maasbommel in een boerderij met allemaal gezellige diertjes om ons heen.
Ik heb hiervoor de opleiding gedaan voor onderwijsassistent, maar merkte uiteindelijk toch dat mijn passie bij de jongere kinderen lag.
Ik vindt het erg fijn om bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van de kinderen, maar ook gezellig te spelen en te knuffelen.

Ik start altijd vol enthousiasme mijn dag op de groep en sluiten mijn dagen ook weer voldaan af.